شاید هر همبرگر متهم نشود! امروز ما می خواهیم یاد بگیریم که یک همبرگر کربن تهیه کنیم تا وقتی که گرسنه می شویم همبرگر نیز داشته باشیم! نحوه تهیه همبرگرهای کربن بسیار ساده است و می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را برای شما و عزیزانتان تهیه کنید بدون نیاز به کباب کردن.
همانطور که می توانید در نکات مربوط به تولید ذغال سنگ هامبورگ برای ایجاد همبرگرهای کربن بخوانید ، لازم نیست کوره داشته باشید و شغل شما نیز یک مسافر ساده و یک نوک گریل مناسب خواهد بود.
تمام مواد اولیه را در یک ظرف بزرگ (به استثنای سس گریل) مخلوط کنید.
گریل یا کوره.
مواد اولیه خود را در چهار قسمت مساوی به اشتراک بگذارید و آنها را در هامبورگ توزیع کنید.
همبرگرها را به مدت 12-14 دقیقه روی کوره قرار دهید و فقط یک بار آنها را برگردانید تا به زغال سنگ تبدیل شوند.
یک یا دو دقیقه قبل از حذف همبرگرهای زغال سنگ کمی#39 ؛ از سس کوره روی آنها.
CarboneHamburger شما آماده است! با عزیزان خود با همبرگر ، سالاد ، گوجه فرنگی ، پیاز و خیار سرو کنید.
پیشنهادات طلایی برای همبرگرهای زغال سنگ
اگر کوره ندارید و می خواهید همبرگر را در یک نوار ساده آماده کنید ، علاوه بر کباب کردن به نوک کوره نیز نیاز دارید. نوک کوره را باز کنید و یک صفحه را روی شبکه قرار دهید و همبرگر را کباب کنید.
برای رسیدن به نتیجه بهتر برای تهیه همبرگر کربن ، اجازه دهید مواد هامبورگ حدود 15 تا 20 دقیقه در یخچال جلوی کوره استراحت کند.
هرگز با یک قاشق یا اسپاتول روی کوره فشار ندهید. ما می دانیم که آنها می توانند محاکمه شوند و انجام دهند ، بنابراین اکنون گفته ایم که آنها این کار را نمی کنند زیرا همبرگرهای آنها می توانند خرد شوند. دلیل دیگر این است که همبرگرهای شما با فشار دادن آب از دست می دهند و در نهایت خشک می شوند.
بهتر است از یک شعله صحیح استفاده کنید. اگر دمای ذغال خیلی زیاد باشد ، همبرگر می تواند خیلی سریع آب را از دست بدهد و خشک کند. سپس از شعله کم برای حفظ رطوبت همبرگر استفاده کنید.
قبل از قرار دادن همبرگر بر روی کوره که از قبل ساخته شده اید ، باید کوره یا کوره را با روغن آغشته کنید تا گوشت به کوره پایبند نباشد و کار شما را دشوار نکند.
هرگز همبرگر زیادی مصرف نکنید. سرانجام ، سعی کنید فقط یک بار این کار را انجام دهید در حالی که آشپزی همبرگر. این قانون که برای همبرگرهای این ابعاد (هامبورگ با حدود 120 گرم گوشت) وجود دارد ، جبران شعله و دمای ذغال است تا خیلی گرم نباشد. بگذارید همبرگرها حدود 4 دقیقه طبخ کنند. بعد از 4 دقیقه می توانید خطوط کوره کم را روی همبرگرها مشاهده کنید. البته اطمینان حاصل کنید که ابتدا باید همبرگر نازک تر برگردانده شود. اگر بعد از 4 دقیقه اول همبرگر را برگردانید ، تقریباً همزمان (4 دقیقه) است که همبرگر را کباب کرده و هامبورگ را به طور کامل بپزید.
حتماً قطر همبرگر خود را رعایت کنید. اگر قطر همبرگرها زیاد باشد ، می تواند بیشتر هیدراته و پخته شود. اگر قطر همبرگر شما کم است ، همبرگر شما می توانند قوام سخت تری داشته باشند. البته این به سلیقه و سلیقه شما بستگی دارد.
سهشنبه 26 فروردین 1404 ساعت 20:02